ایران مقصد اصلی گردشگران در سال ۲۰۱۶
پس از توافق هسته ای، امیدهایی زیادی برای افزایش گردشگران خارجی در ایران به وجود آمد، چندی پس از آن هم رسانه های خارجی مانند تلگراف، گاردین و … به جذابیت های گردشگری ایران اشارههای زیادی کردند. آنها با اشاره به جذابیت های توریستی ایران از تخت جمشید تا پیست اسکی دیزین، به مخاطبانشان سفر به ایران را پیشنهاد کردند. اما با نزدیک شدن به سال ۲۰۱۶ رسانه هایی بین المللی فهرست مکان هایی که باید در سال ۲۰۱۶ به آن سفر کرد را هم آماده کردند و ایران در رتبه های خوب قرار دارد. بدین ترتیب به نظر می رسد، ایران مقصد اصلی گردشگران در سال ۲۰۱۶خواهد بود.
لیست ۱۶ مقصد پیشنهادی نشنال جئوگرافیک که شهروندان انگلیسی در سال ۲۰۱۶ باید به آن سفر کنند این گونه است:
۱ ایران
۲ کاستاریکا
۳ واشنگتن
۴ ایرلند
۵ کوبا
۶ نپال
۷ شانگهای
۸ موزامبیک
۹ سنت وینسنت و گرنادین
۱۰ بوسنی و هرزگووین
۱۱ سامرست
۱۲ ریودوژانیرو
۱۳ قزاقستان
۱۴ آرژانتین
۱۵ سن سباستین
۱۶ سد بزرگ ریف
نشنال جئوگرافیک درباره دلیل انتخاب ایران به عنوان رتبه اول نوشته؛ تور های جدید، بازگشایی سفارت انگلیس در ایران و لغو تحریم ها چشم انداز جدیدی برای گردشگری ایران به وجود آورده است. چند سال پیش آینده گردشگری این کشور به نظر تاریک می رسید ولی با لغو تحریم ها به نظر می رسد این گل صحرا شکوفه دهد.
نشریه گردشگری سفر و اوقات فراغت نیز فهرستی از ۵۰ مکانی که در سال ۲۰۱۶ باید به آن سفر کرد را منتشر کرده است. جایگاه کشور ایران در بین ۱۰ کشور نخست مقصد گردشگران در سال آتی میلادی در میانۀ نام های آشناست. لیست ۱۰ کشور اول این نشریه که این گونه است:
۱ پاناما
۲ گوادالاخارا
۳ ویرجینیا
۴ لیل
۵ ایران
۶ هاوایی
۷ هانگ ژو
۸ دره کارت پستالی
۹ فرانکفورت
۱۰ مناظر موزیکال (نیو جرسی )
نشریه معتبر گردشگری سفر و اوقات فراغت با تیتر «بازگشت به عرصه جهانی» درباره ایران نوشته است: با توافق اخیر ایران با شورای امنیت سازمان ملل و گروه ۱+۵، یکی از بزرگترین تمدنهای جهان در حال بازگشت به عرصه گردشگری جهانی است. ایران قبلا یکی از مقاصد اصلی گردشگری جهان بوده است؛ با ۱۹ اثر تاریخی و باستانی ثبت شده در میراث جهانی یونسکو که به ۱۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح میرسد. اکنون دوباره گردشگران در حال کشف مجدد پایتخت پرجنبوجوش و جهانی این کشور، معماری مجلل بازار بزرگ اصفهان، مساجد کاشان و باغهای خارقالعاده شیراز هستند. به نظر می رسد مجموعۀ سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و همینطور وزارت خارجه برای پذیرش و بهره گیری مناسب و هدفمند از این ظرفیت بی بدیل و ارزشمند باید تمهیدات گسترده ای فراهم نمایند.
برگرفته از خبر آن لاین
Categories: تازه ترین خبرها
Posted: آذر ۲۱, ۱۳۹۴ ۰۸:۰۸
ناشناس