گردشگران به ایران میروند؛ به ۱۸ دلیل
نشریه تلگراف چاپ بریتانیا گزارشی تصویری از روند رو به گسترش سفر گردشگران بریتانیایی به ایران منتشر نموده است. در این گزارش هجده مکان پربازدید و جذاب کشورمان در نگاه گردشگران معرفی شده است؛ از سواحل زیبای خلیج فارس گرفته تا کوههای پوشیده از برف در دامنه البرز، شنا در سواحل جزیره کیش تا اسکیکردن در پیست اسکی شمشک.
مجموعه کاخ موزه گلستان، گردآوری میراث جهانی در یک مکان و جلوگاه تزئینات هنری ایران:
مسجد جامع اصفهان؛ یکی از شهرهایی که در آن دو میراث ثبتشده جهانی وجود دارد:
میدان نقش جهان دیگر میراث ثبتشده جهانی در شهر اصفهان است:
در جنوب شهر شیراز، باغ ارم برجای مانده از سده سیزدهم میلادی:
مسجد نصیرالملک شیراز که بهخاطر شیشههای رنگاش مشهور شده است:
تخت جمشید (پرسپولیس) که تاریخ بنیانگزاری آن به سال ۵۱۵ پیش از میلاد بازمیگردد. یکی از آشکارترین نمونههای معماری باستان جهان که در سال ۱۹۷۹م در فهرست آثار میراث جهانی ثبت شد. این سایت در سال ۱۹۷۰م توسط آندره گودارد، باستانشناس فرانسوی مورد کاوش قرار گرفت:
حدود ۱۷۰ مایلی شهر اصفهان، شهر کویری یزد قرار دارد که به بادگیرهای باستانیاش مشهور است. این بادگیرها برای تهویه طبیعی هوا طراحی شدهاند. تصویر مجموعه امیرچخماق در یزد:
پاسارگاد؛ یکی دیگر از شهرها و سایتهای باستانی ثبت جهانیشده، آرامگاه کورش:
ساحل جزیره کیش در خلیج فارس؛ میلیونها نفر همه ساله برای اقامت در دهتلها و گشتوگذار در مراکز خرید جزیره کیش به آن سفر میکنند:
رامسر در ساحل دریای مازندران یکی دیگر از نقاط گردشگری مشهور ایران است، با کوههای سرسیز البرز و کاخ تابستانی آخرین شاه ایران:
پیست اسکی شمشک؛ در فاصله بسیار نزدیک از تهران، یکی از دو پیست اسکی بزرگ ایران:
دومین شهر پرجمعیت ایران و حرم شریف حضرت امام رضا(ع):
سایت باستانی شوش؛ یکی از جدیدترین سایتهای ثبت جهانیشده ایران بهعنوان میراث جهانی که حدود ۴۲۰۰ سال پیش از میلاد مسیح بناشده است:
ایران درمجموع دوازده سایت باستانی ثبت شده در میراث جهانی دارد و یکی از آنها خانقاه شیخ صفیالدین اردبیلی در شهر اردبیل است:
بازار تبریز که در دوران فرمانروایی صفویه در ایران توسعه بسیار یافت و از سوی یونسکو نیز شناخته شده است:
سایت باستانی چغازنبیل در جنوب شرقی ایران؛ زیگوراتی بهجای مانده از سال ۱۲۵۰ پیش از میلاد:
این شهر کوچک بهترین مکان برای آشنایی با یکی دیگر از سایتهای تاریخی است که بهعنوان میراث جهانی بشر شناخته شده است. نقش برجسته و سنگ نگاره بیستون که توسط داریوش بزرگ نوشته شده است:
برای دیدن مطلب در وبسایت اصلی اینجا را کلیک کنید.
Categories: پژوهش های ایران باستان, گردشگری مجازی